Bekijk hier al onze projecten

   
     Vragen? 06 290 988 25

Over ons   arrow

Geleerd van de besten!
Floortender is ontstaan in 2005, nadat Stefan ruim 5 jaar heeft mogen meewerken en leren van de beste leermeesters in het vak. Toch zijn we klein begonnen en klein gebleven, en dat heeft tot de dag van vandaag zijn vruchten mogen afwerpen en heeft een brede kring in ervaren zzp vakmensen opgeleverd die indien nodig ons kunnen bijspringen of assisteren bij de grotere klussen.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid
In de jaren dat wij de vloeren leggen voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers zijn een aantal dingen ontzettend belangrijk gebleken, en dat is flexibiliteit. Voor bepaalde opdracht gevers werken wij onder andere buiten de “normale” werktijden en zelfs snachts, om een strakke planning van bijvoorbeeld een interieurbouwer te kunnen waarborgen.

 Vele locaties en brede inzet
Vanaf  onze start in 2005 hebben wij vloeren gelegd voor verschillende opdrachtgevers, zo mochten wij oa meewerken aan projecten op deze locaties in willekeurige volgorde : ABN Amro filialen in Nederland – Provinciehuis Leeuwarden en Utrecht – meerdere Miss Etam kleding shops – rivercruise schepen van Amawaterways  zoals de amadagio, amacello, amalira, amadante en nog vele andere schepen – Duo2 gebouw Groningen – Curves damesmode – meerdere defensie locaties – locaties van de belastingdienst – Politie utrecht en assen – COA ter apel – ROC hengelo “de fabriek” – Roc almelo – Land van Bartje in Ees – Deventer Ziekenhuis

Buitenland
Ook worden we ingezet in het buitenland, onder milde voorwaarden voeren wij dan daar onze werkzaamheden uit, zo zijn wij ingezet in meerdere locaties in Duitsland,Belgie en Frankrijk.
Wij spreken dan ook vloeiend engels en duits, en kunnen ons voldoende redden met de franse taal.